طلاق بعلت بچه دار نشدن و عدم سازش چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۶ #40370114

۹ ساله که ازدواج کردیم همسرم مشکل ناباروری داره، چندین دکتر هم رفتیم و حتی عمل لاپاراسکپی کرده ولی بازم جواب نداد و بعد چند مدت دوباره رفتیم یزد کاشت کردیم بازم جواب نگرفت حال اینکه زندگیمون سرد شده بطوریکه چندین ماهه در یک خانه هستیم ولی جدا از هم ، خودش بدلیل موقعیت خانوادگیش میگه جدا نمیشم
حالا نمیدونم جکار کنم خیلی از این زندگی و رفتار ناسازگار خودش و خانوادش زده شدم

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حق طلاق قانونا با مرد است و نیاز به اثبات دلیل ندارید ولیکن باید تکلیف حق و حقوق قانونی زوجه مشخص شود علی ایحال پیشنهاد می شود مشکل فوق را با مراجعه به اداره بهزیستی و آوردن فرزند حل نمایید.

مشخص نیست شما زوج هستید یا زوجه
ولی طلاق متصور هست

سلام
امکان طلاق برای شما مهیا خواهد بود.

حق طلاق برای شما بوجود می آید ولی پیشنهاد میکنم از طریق مراجعه به بهزیستی و قبول فرزند مشکل سردی زندگیتان را حل کنید
مؤید باشید