آیا فعال شدن سیم کارت بر روی گوشی سرقتی، حمل بر مجرم بودن صاحب سیم کارت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۰ #40337475

من تعمیرکار تلفن همراه هستم، شخصی با یک گوشی که قفل شده مراجعه کرد و چون برای باز کردن گوشی های جدید اصطلاحان باید (بای.پس) شود باید سیم کارت روی گوشی باشد من به دلیل کرونا از سیم کارت خودم استفاده کردم، و گوشی را تعمیر تحویل مشتری دادم کاری که هر روز حداقل چند بار انجام میشود، پس از چند روز احضاریه دادگاه برای من آمده
آیا صرف استفاده از سیم کارت برای چند دقیقه بر روی گوشی که من اطلاع از سرقتی بودن ان نداشتم حمل بر مجرم بودن بنده است؟
آیا میتوان به جرم تهمت و افترا از شاکی شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله بلافاصله برای صاحب سیم‌کارت احضاریه دادگاه خواهد اومد

با سلام
رویه جاری در دادسرا ها به این شکل است که شهروندان چنانچه گوشی خود را مفقود نموده یا گوشی آنان به سرقت رفته باشد ابتدا می بایست سیم کارت فعال خود را که در گوشی بوده از طریق اپراتور مربوطه بسوزانند سپس از طریق سامانه های ردیابی گوشی ها اقدام به ثبت سریال گوشی مورد نظر مینمایند. حال اگر کسی که گوشی را در دست دارد اقدام به فعال نمودن آن گوشی با سیم کارت خود بنماید .سامانه های ردیابی کننده کد رهگیری را در اختیار مالک گوشی قرار میدهند و مالک میتواند با مراجعه به دادسرا و اعلام شکایت درخواست استعلام اطلاعات کد رهگیری را مطرح نمایدو....
در خصوص پاسخ به سوال اولتان درصورتی که دفاعیه قانونی ارائه نمایید امکان تبرئه را با توجه به شرایط خود خواهید داشت.
درخصوص پاسخ سوال دوم با توجه به اینکه شاکی جهت احقاق حق خویش اقدام به طرح شکایت نموده است شما نمی توانید از او تحت عنوان افترا شکایت نمایید.
. جهت ارائه توضیحات و مشاوره های قانونی لازم و تنظیم دفاعیه قانونی میتوانید از طریق پنل کاربری اینجانب اقدام نمایید.
شاد و پیروز باشد.