امکان سند گذاشتن و آمدن به مرخصی وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۴ #40328479

برادر من الان سه سال هست که زندانه به جرم ادم ربایی میخاصتم بدونم ایا امکان عفو دارد که عفو بخوره ولی این رو بگم شاکی رضایت نداده و برادرم سابقه کیفری دیگر هم دارد

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
اگر در زمانی که زندان می باشد رفتاری نا شایست انجام ندهد تخفیف اعمال می شود و نیز احتمال اینکه مرخصی داده شود می باشد

با درود امکان مرخصی وجود دارد تقاضا کنید

درود خیر ادم ربایی از جرایم قابل گذشت نیست

درود
خیر ادم ربایی از جرایم قابل گذشت نیست و شکایت یا عدم شکایت شاکی خصوصی در مجازات وی تاثیری ندارد فقط میتواند موجبات مخففه مجازات باشد ، در خصوص عفو هم خیر معمولا اتفاق نمیافته در این جرایم حساس .
موفق باشید