نپرداختن ثمن معامله چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۶ #40307753

باعرض سلام
در تاریخ ۹۸/۱۱/۰۲ ملک ارثی که بنام پدرم بوده به شخصی فروختم و تاریخ یک ماه بعد قرار دفترخانه قید شده و ثمن معامله ۲۲۲ ملیون تومان باقی مانده و من با وکالت از بقیه و انحصار وراثت بنام خودم و گواهی پرداخت مالیات بر ارث بنام خودم بوده خریدار از پرداخت پول البته با همکاری مشاور املاک از پرداخت پول شو نه خالی میکرد یا بهونه و در تاریخ ۹۸/۱۲/۱۹ حرفش عوض شد نقل و انتقال نمیخوام وکالت میخوام و پرداخت کل مبلغ ثمن معامله در دفترخانه یه چک ۱۵۰ میلیونی شخصی به تاریخ روز ولی فقط یه چک ۴۰ میلیونی به تاریخ ۹۸/۱۲/۲۳ و روز تعطیل رسمی جمعه می باشد درثانی ۳۲ ملیون تومان باقی مانده عصر بیا تحویل بگیر خریدار اقایی ۶۰ ساله بر حسب احترام جهت سن و ریش سفیدش قبول کردم ولی مشاور املاک صورتجلسه ای نوشت و به عنوان ضامن و سر دفتر به عنوان آگاه امضا شده بعد از این داستان عصری مراجعه کردم گفت طلبی نداری زیادیم پول دادم و از مشاور املاک مباینامه و صورتجلسه خواستم نداد تا مورخ ۹۹/۰۳/۰۶ بانک رفتم جهت چک برگشت خورده ولی جهت شکایت چک از سری قدیم بوده صیادی نیست و ابنکه پدرم وصیت نامه داره با خط خودش امضا خودش قابل کارشناسی و قید شده تا زمان حیاط همسرم حق فروش ندارید راهنمایی میخواستم رو ۲۲۲ ملیون شکابت کنم یا ۷۲ ملیون صورتجلسه نمیده املاک

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل پیچیدگی امر و نیز تبادل چندین سوال و پاسخ در این زمینه ، پیشنهاد مشاوره تلفنی برای شما بزرگوار را دارم تا بتوانیم برای رفع این مشکل ، راهنمایی های لازم را انجام و ارایه خدمت کنیم