باز شکایت کنم مجدد کارشناسی بشه قیمت بالا تر میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۴ #40300468

با توجه به رای دادگاه ملک من که در تصرف بود بعد ۵ سال به من برگشت و بعد خونه کلی خسارت داشت. بدون پکیج و رادیات و کولر و لامپ و پرده و ... حتی دیوار یه واحد با توجه به نشت آب تقریبا ریخته بود و حتی پول آب و برق و تلفن و گاز هم من سال ۹۷ پرداخت کردم. موقع تحویل خونه با کارشناس رفتیم و کامل همه چریز رو نوشت. متاسفانه برای خسارت که شکایت کردم کارشناسی کم نوشت و فقط ۱۸م از ۴۲ م خرجی که سال ۹۷ کردم نوشت.دادگاه حکم داد ۱۸م و تو تجدید نظر جون کسی که خومه رو باید به ما میداد اول به کس دیگه داده بود در صورتی که باید به ما تحویل میداد قاضی تجدید نظر گفتش باید باز شکایت کنیم و تجدید نظر ردش کرد.
حالا طرف به من میگه بیا ۱۷م بگیر شکایت نکن به نظر شما ۱۷ الان بگیرم یا باز شکایت کنم مجدد کارشنانسی بشه قیمت بالا تر میشه ؟ و این که تاخیر تادیه از کی محاسبه میشه از تاریخ ۱۱/۹۷ که شاکیت کردم و رد شده یا از تاریخ شکایت جدید؟
من مطمعنم اگه باز کارشناسی بشه مبلغ خیلی بیشتر مثلا ۳۰ یا ۴۰ م میشه ولی دادگاه کارشناسی جدید رو قبول میکنه یا قبلی که ۱۸ نوشته بود و اشبباه کردیم اعتزاض نکریدم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست کارشناسی مجدد داشته باشد

سلام
میتوانید مجدد تقاضای کارشناسی مطرح کنید

سلام
میتواند اعتراض کنید و درخواست کارشناسی مجدد داشته باشد