خودم میتونم پول را کامل ازش بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۴ #40280332

باعرض سلام و خسته نباشید
بنده یه تعداد کالایی داشتم که با کسی شریک بودم و نیروی انتظامی ان را ضبط کرد و تشکیل پرونده شد و معرفیمون کرد به تعزیرات
یکی پیداشد که گفت من دوست قاضی هستم و در قبال مبلغ مشخصی ان کالا را بهتون تحویل میدهم
بنده با شریکم مشورت کردم و نصف پول را من و نصف دیگرش را اون به حساب طرف واریز نمودیم
بعد از مدتی تعزیرات ما را جریمه کرد و پرداخت کردیم و پرونده مختومه شد
مشخص شد تا طرف کامل دروغ میگفته و پولها را بالا کشیده
الان من به جرم کلاهبرداری ازش شکایت کردم و مدارک واریزی و پیامکها را هم موجود دارم
اون هم داخل بازجوییش گفت که تو واسط رفیقت بودی که پول را به حساب من واریز کردی
حالا شریکم هم باهام همکاری نمیکنه که پولمون را ازش بگیریم
ایا قاضی محکومش میکنه یا نه؟؟
بیشتر پول هم از حساب من خارج شده و معرف اون طرف هم به شریکم من بودم،

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به مدارک مستند و مثبته می توانید استرداد وجه را بخواهید

اگر بتوانید ثابت نمایید بله

با سلام
شما باید با ادله اثبات این موضوع را در دادگاه ثابت نمایید

سلام
در صورت اثبات ادعای خود می توانید مسترد نمایید.

با سلام
یقینا بار اثبات موضوع به عنوان مدعی بر دوش شماست . می بایست از تمام مدارک خود در این راستا استفاده نمایید .

شما باید ادعای خود را اثبات کنید هرچندکه اگر رشوه دادید خودتان هم مجازات خواهید شد

درود
در صورت اثبات ادعای خود می توانید مسترد کنید.