چقدر زمان می‌برد تا از حساب بنده پول رو بردارند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۰ #40273877

باسلام وعرض ادب
اینجانب چکی به مبلغ یک میلیون شصت هزار تومان از کسی طلب داشتم به حساب خوابوندم مبلغ این چک ده میلیون و ششصد هزار تومان به حساب بنده واریز شده رقم حروف چک بیشتر از عدد چک بوده
چون ایشان مستاجر بنده بوده و من کلی سر تخلیه خانه با ایشان مجادله کردم. ایشان اگر بخوان از طریق قانون اقدام کنند چقدر زمان می‌برد تا از حساب بنده پول رو بردارند. من میخوام از این فرصت پیش اومده به ایشان بگم واحد رو تخلیه کنند تا من در بانک حاضر شده و مشکل ایشان را حل نمایم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
مبلغ با حروف درست بوده و در صورت اعتراض مستاجر بایدبا ثبت دادخواست اقدام به مطالبه وجه چک نماید و برای تخلیه ملک خود نیز یک حکم جداگانه و نیاز به ثبت دادخواست صدور حکم تخلیه دارید.میتوانید از این موضوع به نفع خود استفاده کرده با صحبت محترمانه و بدون غرض از ایشان بخواهید که ملک را تخلیه نماید؛چنانچه اقدامی ننمود و
اگر زمان قرارداد ایشان به پایان رسیده با ارسال اظهار نامه و توضیح شرایط که پول را به ایشان باز می‌گردانید در صورتی که مجادله ننموده و ملک شما را تخلیه نماید که البته ذکر موضوع در اظهار نامه نوعی اقرار به مبلغ وجه چک و صحت ادعای مستاجرتان خواهد بود. سپس درخواست حکم تخلیه از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام نمایید.موفق باشید

سلام
اگر ایشان با شما بد عهدی کرده و شما را اذیت کرده اند شما پاسخ ایشان را با خوبی بدهید و با توافق مشکل خود را حل کنید
ولی ایشان می توانند برای کارمند بانک که چک مذکور را به این کیفیت پرداخته مشکل ایجاد کنند و در این صورت ممکن است بانک چنانچه اشتباه کرده باشند پول را از حساب شما بردارند در غیر این صورت باید با مراجعه به دادگاه اقدام کنند و زمان آن بستگی به تراکم کار دادگاه دارد ولی چنانچه ادعا کنند می‌توانند فورا قرار توقیف اموال شما را بگیرند

سلام
تا زمانی که قاضی دستور دهد
ولی برای تخلیه باید حکم جداگانه بگیرید یا پایان موعد
والا دو بحث جدا از هم تخلیه با پرداخت وجه به شخص