آیا می‌توانند از من بابت نرفتن سرکار شکایت کنند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۲ #40231808

سلام وقت بخیر.
من دریک کلینیک مشغول به کار شدم پیش یک خانم دکتر. بعد از دو هفته هنگام قرارداد نوشتن من به دلیل شرایط قرارداد منصرف شدم و قرارداد امضا نکردم. و اطلاع دادم که دیگر نمی‌خواهم کار کنم. ولی تا زمانی که نیرو پیدا کنید به کارم ادامه میدهم بعد از دو هفته از اطلاع بنده برای نرفتن به کار همسر ایشان وقتی من تنها بودم و بیماری در مطب نبود قرارداد را برای من آورده اند و می‌گویند باید امضا کنی، من امضا نکردم و به دلیل ناامنی گفتم دیگر به اینجا نمی آیم.
همچنین تهمت ها و تهدیدهایی به من شد.
آیا بهتر است من زودتر اقدام کنم و بابت زور و تهمت و تهدید شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگه قرارداد امضا نشده خیر مشکلی پیش نمیاد

سلام . چون قرارداد فاقد امضا می باشد اعتباری ندارد و در خصوص تهدید و ‌‌....می توانید در صورت داشتن دلیل شکایت کیفری کنید

خیر در خصوص قرارداد از سوی ایشان متصور نیست در ارتباط با تهدید نسز می توانید شکایت کنید.

در خصوص عدم امضاء قرارداد و .... مشکلی نخواهد بود ولی در رابطه با تهدید و تهمت و .... اگر دلیلی برای اثبات موضوع دارید میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به شکایت نمایید .

بابت عدم امضای قرارداد و عدم مراجعه به محل کار نمی توانند از شما شکایت کنند مگر اینکه بطور کتبی متعهد شده باشید