آیا حق این رو دارند که امکان رفت و آمد ماشین من رو مختل کنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴۵ #40169055

سلام، ماشینم رو در پیاده رو مقابل دیوار (نه در ورودی یا پارکینگ) پارک کردم، که از ساکنین آن ساختمان با پارک کردن ماشینشان امکان خروج ماشین من رو بستن. متوجه هستم که پارک در پیاده رو تخلف هست و جریمه داره. اما ساکنین اون ساختمون که برای رفت و آمدشان مزاحتمی ایجاد نشده بود
سوال دومم، گفتن اگر دوباره تکرار بشه، چرخ ها رو پنچر می کنند، منطقا، اگر اینکار رو بکنن جرم هست اما درصورت وقوع، من چطور می تونم ثابت کنم پنچری کار چه کسی بوده؟ (همانطور که چون شفاهی تهدید شدم به پنچری، امکان پیگیری ندارم)

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حق ندارند رفت و آمد را مختل کنند، در مورد پنچری اگر دوربین یا شهودی نبینند قابل اثبات نخواهد بود، بهتر است با یکدیگر مدارا کنید

سلام
اگر شاهدی داشته باشید که چه بهتر. اما اگر هم موردی کشف نشد با توجه به تهدید نامبردگان همراه با شاهد شکایت تهدید را مطرح کنید

درود
با شهادت شهود یا استناد به فیلم دوربین مداربسته

سلام
از شهادت شهود بهره بگیرید زیرا باید ادعا را ثابت کنید. بی جهت درگیر نشوید بهتر است

درود بر شما، پیاده رو محل عبور همه است، کسی حق مختل کرن یا تصرف شخصی در آن ندارد، برای اثبات ادعای خود در صورت وقوع جرم نیز بایستی از شهادت شهود، فیلم دوربین های مداربسته یا سایر ادله استفاده کنید، صرف تهدید شفاهی جرمی را ثابت نخواهد کرد.

در صورتی که چرخ خودرو پنچر شود نمیتوانید از فرد خاصی شکایت کنید چون دلیلی برای اثبات ادعا وجود ندارد مگر آنکه شاهدی وجود داشته باشد که پنچر کردن لاستیک از سوی فرد مشخصی و معلومی را رویت کرده و حاضر به ادای شهادت باشد .

در هر حال باید برای اثبات هر ادعایی ، ادله اثباتی داشته باشید نصب دوربین میتواند یک نوع راهکار باشد