آیا بعد از رای تجدید نظر دادگاه بدوی می‌تواند آن را تغییر دهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۰ #40159500

سلام دادگاه خانه مرا مستسنات دین قرار نداد و من اعترض کردم و رد شد دوباره اعتراض کردم دادگاه تجدید نظر پرونده مرا دوباره به دادگاه بدوی فرستاد تا رسیدگی کند،و دادگاه بدوی قبل از اینکه به پرونده من رسیدگی کند خانه مرا به مذایده گزاشت و کسی که مزائده را برنده شد سریع به دنبال سند گرفتن برای آن شد و سند به نام خود گرفت و بعد از آن به پرونده من رسیدگی کرد و آن را رد کرد و گفت که خانه من جزء مستسنات دین نیست من دوباره به تجدید نظر خواهی اعتراض کردم و این بار تجدید نظر خواهی رای خود را به اینکه خانه من جزء مستسنات دین میباشد. و ری را به دادگاه بدوی آوردم.و درخواست باطل کردن مزائده و همچنین باطل کردن سند برنده مزائده را کردم.ولی نمی دانم چرا الان بیش از دوماه از آن گزشته و هنوز رسیدگی نشده.و شخصی که مزائده را برنده شده بود از دادگاه دیگری خلع ید گرفته.و من یک گواهی از این دادگاه برای آن برده ام که هنوز پرونده در حال برسی میباشد.و دادگاه از حکم خود دست نگه داشته تا تکلیف آن روشن شود ولی نمی دانم چرا دادگاه زیادی طولانی شده برای اینکه سند طرف برنده شده را باطل کند.ایا دادگاه بدوی می‌تواند تصمیم دیگری بگیرد.یا اینکه رای تجدید نظر را نادیده بگیرد.ممنون میشوم از کمک شما.

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
بله دادگاه بدوی اینبار ناچارا بایستی با توجه به حکم دادگاه تجدیدنظر ابطال مزایده را اعلام نماید ، جهت اطمینان بهتر است موضوع را از واحد حفاظت قوه قضائیه نیز پیگیری نمایید .

دادگاه بدوی می تواند دوباره رای مبتنی بر اینکه خانه شما جزء مستثنیات دین نیست صادر کند و سند قابلیت ابطال نداشته باشد اما شما باز هم حق تجدیدنظر خواهی خواهید داشت، بنابراین حکم خلع ید قابلیت صدور اجرائیه ندارد

درود

با جمیع مدارک تشریف ببرید حضوری شعبه اجرای حکم
دادگاه بدوی میتونه در رای خود تجدید نظر کنه

درود
اگر حکم قطعی شده باید عملیات اجرایی اعاده به وضع سابق شود حضوری مراجعه کنید.

باسلام و احترام
شعبه بدوی می تواند به رای سابق خود اصرار کند

البته مشخص نیست مرجع تجدیدنظر تصمیم دادگاه بدوی را نقض کرده یا خیر، بر فرض نقض دادگاه بدوی میتواند رای اصراری صادر کند اما در این خصوص با تجدیدنظرخواهی دوباره محترمه تجدیدنظر پس از نقض، پرونده را جهت صدور رای مقتضی به شعبه هم عرض دیگری ارسال خواهد کرد