برای مطالبه مهریه جهت راحتی و سرعت کار از چه طریقی اقدام کنم بهتر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۶ #40143203

سلام مطالبه بخشی از مهریه مثلا 10 سکه و توقیف اموال از طریق اجراییات ثبت ویا تامین خواسته ( دادگاه)   هرکدام چه محاسن و معایبی دارد؟ از لحاظ سرعت وزمان اجرا و هزینه اولیه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اموالی از همسرتان میشناسید میتوانید از طریق اداره ثبت برای توقیف آنها اقدام کنید به دلیل اینکه سریع تر انجام خواهد شد. ولی اگر ایشان اموالی ندارند از طریق دادگاه ایشان را ملزم به پرداخت مهریه کنید.

سلام برای اجرای مهریه مطابق قانون الزاما باید از طریق اجرای ثبت اقدام کنید ولی می توانید در دادگاع تامین خواسته هم مطرح کنید .