طلب کردن مهریه از مردی که هیچ ندارد به چه شکل است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۲ #40118143

سلام و خسته نباشید
مهریه من ۱۱۰ عدد هست و فعلا اجرا نگذاشته ام. همسرم در عقدنامه شغل خود را آزاد معرفی کرده بود اما میدانم بیکار است و کار نمیکند.
اگر مهریه ام را اجرا بگذارم تکلیف من چیست؟
اگر در دادگاه عنوان کند که تمکن مالی ندارد با توجه به اینکه زندانی کردن نیز انجام نمیشود تکلیف من چیست؟
چیزی به نام خود ندارد، فقط یک ماشین که چند ماه پیش که قهر کردیم سریعا به نام دیگری زد و فروخت.
البته وضع مالی خوبی دارند اما ایشان به دلیل مشکلات روحی روانی قادر به کار کردن نیست و من بعد از ازدواج هم متوجه بیماریش شدم...

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که ایشان تمکن مالی جهت پرداخت مهریه به طور کامل را نداشته باشند طبق حکم دادگاه موظف به پرداخت اقساطی آن خواهند بود

سلام

پرداخت مهریه از جمله دیون و تکالیف و تعهدات زوج است و باید پرداخت شود و ادعای نداشتن مال برای عدم پرداخت قابل قبول نیست و دادگاه در صورت اثبات عدم تمکن مالی، زوج را به پرداخت اقساطی مهریه محکوم می نماید.