امکان طرح دادخواست صحت وقوع بیع با قولنامه و شهادت شهود

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۰ #40109868

با سلام، من و برادرم در طول سالیان گذشته مراودات شفاهی مالی داشته‌ایم (هیچگونه مدارکی از آن‌ها در دسترس نمی‌باشد). آن گاه برادرم خانه‌ای خرید و بدون هیچ عقدی، کاملا شفاهی یک دانگ را در قولنامه رسمی نوشت که متعلق به من است و بعدا سند زد و اسم من را در سند ننوشت. اکنون ایشان فوت شده و من می‌دانم برای رسیدن به حقم باید به استناد قولنامه به طرفیت کلیه وراث ابطال و اصلاح سند بزنم. حال سوال من این است که با توجه به اینکه این سند فعلا برای من غیرقابل دسترس است و من هم نمی‌خواهم برای تهیه سند هزینه کنم و ضمنا اکثر وراث قولنامه و مالکیت من را قبول دارند و بنگاه‌دار تنظیم کننده قولنامه و شهود حاضر به شهادت و صحت قولنامه و مالکیت من می‌باشند. آیا من می‌توانم به استناد قولنامه فعلا فقط دادخواست اثبات وقوع بیع بزنم و ابطال و اصلاح سند را بعدا بزنم؟ آیا قاضی به استناد قولنامه و شهود صحت بیع را تایید می‌کند؟ عنوان دادخواست را چه بزنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،بله دادخواست اثبات وقوع ببع دهید.

با سلام بله می توانید ولی پذیرش آن با توجه به وجود قولنامه با دادگاه است.

با سلام
بله میتوانید طبق ادله موجود دادخواست خود را مطرح کنید.

سلام بله شما میتوانید دادخواست اثبات عقد بیع شفاهی به طرفیت وراث آن مرحوم را مطرح کنید.

بله شما میتونید با ادله ای که اعلام کردید اثبات وقوع عقد بیع کنید و درخواست اصلاح سند نمایید.

سلام علیکم
با عنایت بر ادله های موجود میتوانید اثبات وقوع بیع شفاهی تقدیم دادگاه کنید به همراه سایر خواسته ها.
جهت تنظیم دادخواست حتما با وکیل مشورت کنید.