توقیف اموال هزینه دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۵ #40054916

فردی از خانه ما مقداری پول و مدارک دزدی کرده بعد از چند سال شناسایی و دستگیر شد
الان زندانه و میگه چیزی نداره که بابت خسارت به ما بده ولی یه خونه پدریش هست که پدرش فوت شده و و به وارث میرسه
گفته اند ۸ میلیون بابت توقیف اموال باید واریز کنید. برای توقیف اموال مگه باید پول داد؟

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام ؛
در سرقت ، خسارتی پرداخت نخواهد شد لذا احتمالا منظور جنابعالی رد مال است.
اینکه فرمودید : گفته اند ۸ میلیون بابت توقیف اموال باید واریز کنید، مشخص نکرده اید چه کسی گفته است؟!!
به شعبه اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید ، اگر میتوانید مال معرفی کنید یا استعلام از بانک و اداره ثبت املاک بخواهید.
موفق باشید.