قاضی حکم توقیف داده با اینکه خودرو به نام من نیست؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۸ #40051241

سلام.
نامزد من مهریه شو گذاشته اجرا. تمام حسابها بسته شده. من یک خودرو کاپرا وانت قولنامه ای دارم که ماشین کارم هست. قاضی حکم توقیف داده با اینکه خودرو به نام من نیست حکم به اسم من بود صاحب سند اومد تو دادگاه که مالک منم و نامه اوردم که این ماشین کارم هست ولی قاضی گفت که ماشین دست هر کی هست مالک اونه. چیکار باید بکنم؟. ممنونم بابت راهنمایتون

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتی, که اثبات کنید خودرو وسیله امرارمعاش شماست ومستثنیات دین است

با سلام مجدد. در قانون جدید اتومبیل جز مستثنیات دین نیست اما بند ه ماده ۲۴ نحوه محکومیت های مالی در یکی از بندها خودرو را وسیله کار و امرار معاش افراد دانسته و بر طبق آن اگر در دادگاه ثابت شود که خوانده از طریق مسافرکشی و .. با خودرو امرار معاش می کند رای به عدم توقیف صادر می شود.

سلام
با توجه به اینکه شما اتومبیل را خریداری نموده اید در واقع مالک آن شما می باشید و مالک رسمی دیگر مالکیتی ندارند که بخواهند به توقیف اعتراض کنند و چون از طریق دادگاه توقیف شده طبق قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی متاسفانه اتومبیل جزو مستثنیات دین محسوب نمی شود تا بتوانید رفع توقیف آن را بخواهید.

با سلام. لایحه اعتراض مبنی بر اینکه خودروی کاری شماست بنویسید و تقدیم دادگاه کنید و مدارکی که نشان دهد این خودرو ابزار کار شماست.