بعد گذشت ۶ الی ۷ سال برم گواهی سوء پیشینه بگیرم برای کارم برام دردسر نمیشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۸ #40049463

با سلام من در سال ۹۰ الی ۹۱ بود که با یه نفر دعوا کردم و با چاقو زدم به دستش و از دستم شکایت کرد و منم زیر سن قانونی بود دقیقا ۱۵ الی ۱۶ سالم بود و من رفتم کلانتری گفتم من نزدم شاهد هم نداشت و در دادسرا هم پیش باز پرس گردن نگرفتم و در نوبت بعدی دادگاه رفتم پیش قازی بازم هم گردن نگرفتم و منو دادن کانون اصلاح تربیت و برام قرار بازداشت صادر کردند که وکیلم بعد یک هفته قرار بازداشت منو برداشت و صند گذاشتم اومدم بیرون و ازم عکس و اثر انگشت گرفتن داخل زندان و در نوبت بعدی ۴ میلیون خورده ای دیه دادم و تمام شد دیگه زندان هم نرفتم خواستم بدونم بعد گذشت ۶ الی ۷ سال برم گواهی سوع پیشینه بگیرم برای کارم برام دردسر نمیشه یعنی سابقه منو میزنه یا نه

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر برای سوء پیشینه مشکلی نخواهید داشت وسابقه ای وجود ندارد