آیا میشود خونه ی ضامن رو بجای بدهی به مزایده گذاشت از طریق دادگاه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۰ #40029802

بنده ۱۱۶ گرم‌ طلای ۲۴ عیار به یک نفر داده ام و قولنانه کردم که هر وقت طلامو خواستم طرف مقابل باید طلارو بدهد، الان طرف میگه که شکست خورده ام و بنده شکایت کرده ام، قبل از وقت دادگاه پدرش اومد تعهد کتبی داد که اگر تا ۲ماه دیگر طلای شمارو نداد منزل مسکونی خویش را با رضایت بفروش برسانیم و طلای من رو کامل بدهند
آیا میشود با این تعهد نامه منزل ایشان در گرو دادگاه باشه یا اینکا آیا میشود از طریق دادگاه منزل ایشان رو به مزایده گذاشت؟
چون ایشان تعهد کتبی دادند و چند نفر هم شاهد انگشت زدند بجز خودش و بازم بدهی بنده رو ندادند و بدقولی کردند
لطفا راهنماییم کنید متشکر از وکلای عزیز

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید انجام دهید

سلام . باید متن تعهد نامه پدر و قرارداد اولیه مطالعه شود . در هر حال با توجه به این که ظاهرا همه توافق ها به صورت غیر رسمی است لذا لازم است برای وصول طلب خود به دادگاه صالح دادخواست بدهید .

با سلام
چون پدر بدهکار تعهد دادند و شاهدینی بر این موضوع دارید میتوانید از ضامن نیز شاکی بخاطر متعهد بودن بر پرداخت طلب فرزندش اقدام نمایید