چه زمانی قادرم دستگاه لودر خود را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۲ #40027264

باسلام و عرض خسته نباشید.
بنده یک سال و نیم پیش یک دستگاه لودر رو به قیمت ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان فروختم و در ازای آن چک دریافت کردم، اما متاسفانه چک ها مدام برگشت خوردند و به من قول دادن که چک ها رو نقد می کنند اما به وعده هایشان عمل نکردند و من هم چند بار به آنها فرصت دادم همینطور درخواست خسارت کردم.
الان قیمت آن لودر ۷ میلیارد شده.
مرداد ۹۹ از آنها شکایت کردم، اما دادگاه گفت چون افرادی که لودر را خریداری کرده اند معدن دار هستن و آن لودر را در آنجا استفاده می کنند، باز پس گیری لودر موجب ضربه به اقتصاد کشور میشود. قرار بعدی دادگاه ما در اواخر آذر ماه هست، حالا من ۲ تا سؤال دارم.
۱.با توجه به افزایش قیمت لودر و اینکه چک ها بعد از ۱ سال و خورده ای مدام برگشت میخورند، به من چقدر خسارت تعلق می گیرد؟
۲.با توجه به اینکه من خودم به این لودر نیاز دارم و این افراد قصد نقد کردن چک ها را ندارند، چند درصد احتمال دارد که این لودر به من بازگردانده شود؟ و حداکثر کی بازگردانده میشود؟
پیشاپیش از شما وکلای عزیز کمال تشکر را دارم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باز گرداندن لودر به شما نیاز به تصریح در قرارداد دارد،اگر چنین شرطی پیش بینی نشده،صرفا میتوانید مطالبه ی خسارت تاخیر تادیه خود بر مبنای نرخ تورم اعلامی توسط بانک مرکزی داشته باشید.

باسلام خسارت تاخیر تادیه شما طبق نرخ تورم بانک مرکزی پرداخت خواهد شد اما در خصوص عددم وصول چک ها در صورتی به شما تحویل داده می شود که در قرارداد مبایعنامه ذکر کرده باشید.