آیا میتوان از دادگاه درخواست رد شهادت نامبرده را نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۶ #40004714

باسلام
اینجانب پس از تصرف زمین های کشاورزی مرحوم پدرمان توسط برادرم که طی مبایعه نامه ای در بنگاه املاک(مالک بنگاه) خود تنظیم نموده بود به دادگاه شکایت کرده و ضمن ارائه مدارکی که دال بر مالکیت بنده در زمین های فوق بوده و همچنین شهادت مدیر بنگاه و شاهد مبایعه نامه(که کاتب مبایعه نامه نیز بود) (شاهد دیگر فوت نموده) مبنی براینکه در حضور آنها هیچ معامله ای صورت نگرفته و فقط به صرف درخواست برادرم که مالک بنگاه بوده تنظیم گردیده است.
رییس دادگاه، دستور به معاینه محلی داده بود که شهود برادرم اهل محل(روستا) نبودند و یکی از شهود عنوان داشتند که معامله پیش آنها صورت گرفته ولی آنها مبایعه نامه را امضا ننموده اند.
که اولا حدود یکسال از روند پرونده میگذرد چرا تا حالا حرفی از این افراد نبوده و دوم اینکه دستور کار، معاینه محلی بوده که نامبرده چنین ادعایی نموده و از شهادت دیگر همسایگان به دلیل ذیق وقت جلوگیری شده که میتوانستند نسبت به شفاف سازی بیشتر کمک نمایند.
و آیا در معاینه محلی نباید اهل همان محل مورد معاینه نسبت به شهادت حاضر شوند؟
*** ریاست دادگاه شخصا در معاینه محلی حضور داشتند
از وکلای محترم درخواست راهنمایی اینجانب را دارم
باتشکر

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید درخواست جرح شهود را بخواهید