آیا حق السهم وراثی که حاضر می شوند را پرداخت کنم و از نفر سوم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۱ #40003927

با سلام و خدا قوت
بنده یه ملک کلنگی خریداری نموده ام که سه ورثه دارد که باید در سه قسط پرداخت می نمودم دو قسط را پرداخت نمودم و سومین قسط قرار بود در دفتر خانه همزمان با تنظیم سند پرداخت گردد که سندهای وراث آماده نبود و بنده به آنها فرصت دادم و زمان تنظیم سند که مرداد ماه بود گذشت الان که سندهایشان آمده یکی از وراث جهت تنظیم سند به دفتر خانه مراجعه نمی کنند ، سوال بنده این هست که آیا حق السهم وراثی که حاضر می شوند را پرداخت کنم و از نفر سوم شکایت کنم یا کلا چیزی پرداخت نکنم تا مشکل از طریق دادگاه مرتفع گردد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بنظر بنده سهم وراث دیگر را بدهید و نسبت به سهم الارث ایشان ملک را انتقال بگیرید و نسبت به ورثه دیگر طرح دعوای الزام به تنظیم سند و مطالبه خسارات عدم انجام تعهد را مطرح کنید

سلام وقت بخیر
چنانچه قرارداد منعقد شده رضایت همه ی وراث را در برداشته باشد می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند ثبت نمایید ضمن اینکه از زمان اخذ گواهی عدم حضور در دفاتر اسناد می توانید مطالبه ضرر و زیان نیز داشته باشید.