اقدام به توقیف آن بابت مهریه نموده تا به مزایده بگذاره، راه رفع توقیف آن چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۷ #39994096

من ملکی را بصورت مبایعنامه در دفتر املاک فروخته ام ولی بلا یلی و با توافق خریدار انتقال سند قطعی بنام خریدار را در دفترخانه برای مدت تقریبا زیادی به تعویق انداختیم، در این فاصله، همسرم بدلیل اینکه هنوز سند بنام من باقی مانده بود، اقدام به توقیف آن بابت مهریه نموده تا به مزایده بگذاره، راه رفع توقیف آن چیست؟ بسیار ممنون اگه راهنمایی دقیق و واضح بفرمایید،تشکر فراوان

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. خریدار به اجرای احکام مراجعه کند و مبایعه نامه را جهت رفع توقیف ارائه دهد، در صورتی که رفع توقیف نشد دادخواست اعتراض ثالث علیه شما و همسرتان تقدیم کنند.

بر طبق مواد ۱۴۶ و ۱۴۷ قانون اجرای احکام مدنی هرگاه شخص ثالث نسبت به مال توقیف‌شده اظهار حقی نماید، اگر ادعای مزبور مستند به حکم قطعی یا سند رسمی‌باشد که تاریخ آن مقدم بر تاریخ توقیف است، توقیف رفع می‌شود در غیر این صورت عملیات اجرایی تعقیب می‌گردد و مدعی حق برای جلوگیری از عملیات اجرایی و اثبات ادعای خود می‌تواند به دادگاه شکایت کند. شکایت شخص ثالث در تمام مراحل بدون رعایت تشریفات آیین دادرسی مدنی و پرداخت هزینه دادرسی رسیدگی می‌شود. مفاد شکایت به طرفین ابلاغ می‌شود و دادگاه به دلایل شخص ثالث و طرفین دعوا به هر نحو و در هر محل که لازم بداند رسیدگی می‌کند و در صورتی که دلایل شکایت را قوی یافت قرار توقیف عملیات اجرایی را تا تعیین تکلیف شکایت صادر می‌کند.