میتوانم حین گفتگو اعتراف به اینکه من جهاز داشتم و اینکه مرا زده است بگیرم و صدایش را ضبط کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۸ #39961528

سلام.من قصد جدایی دارم.سیاهه جهیزیه ندارم.ایا میتوانم از شوهرم حین گفتگو اعتراف به اینکه من جهاز داشتم و اینکه مرا زده است بگیرم و صدایش را ضبط کنم؟ ایا این فایلها برای دادگاه و استرداد جهاز کافیست؟فاکتور هم ندارم.همه ی شاهدین جهاز برون هم از خانواده همسرم هستند.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
صدای ضبط شده مدرک معتبری جهت اثبات نیست سعی کنید با دلایل دیگری ادعای خود را اثبات کنید

ضبط صدا صرفا اماره است و دلیل محسوب نیست

باسلام ضبط صوت دلیل محسوب نخواهد شد اما ممکن اماره قضایی محسوب شود که بادلایل و مستندات دیگر ادعای شما اثبات گردد.

با سلام
خیر
فایل صوتی و یا صدای ضبط شده در دادگاه ملاک نخواهد بود و تا لیست سیاهه ای که به امضای زوج یا پدر زوج نرسیده باشد متاسفانه نمیتوانید اقدامی نمایید

سلام و ارادت
فایل صوتی دلیل نیست بهتر است در حضور چند شاهد از ایشان اقرار داشته باشید .

با سلام
فایل صوتی جزوه اماره قضایی محسوب میگردد و شما میتوانید با شهادت شهود و صورت جلسه ای از افراد مطلع اقدام به تهیه لیست اموال جهزیه خود اقدام نمایید .

باسلام واحترام ...فایل صوتی از ادله محسوب نمیشود وتنها با فایل صوتی وبه استناد فایل صوتی صدور رای به نظر نمیرسد