فسخ معامله فروش ملک چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۰ #39947490

سلام و وقت بخیر
۹۸/۱۲/۲۵ باغی ۸۵۰ متری فروختم به قیمت ۷۲۰
۱۲۰ تومن چک ۹۹/۱/۵ بهم داد که بعد از یک هفته بعد پاس شد
چک دوم ۶۰۰ تومن برا ۹۹/۹/۱ بخاطر بعضی حرفاش که ملک رو ارزون ازش گرفتم کلاه سرش گذاشتم
و ارزش ملک الان ۱/۵ میلیارده ولی اون هنوز پولش کامل نداده بنده بروشنده زورم اومده که ملک را در زمان خرید بهش رحم کردم و مدتی بهش فروختم میخاستم ببینم راهی چاره ای است که معامله راه فسخ کنم و اون ۱۲۰ تومن بهش برگردونم و ماکم تحویل بگیرم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
یا با استفاده از خیارات(که اگر اسقاط نکرده باشید) و یا با تحمل و پرداخت حق فسخ(که اگر تعیین کرده باشید)، می توان اقدام نمود. که در هرحال باید مبایعه تان مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد...

اگر در بیع نامه اسقاط خیارات به عمل نیامده باشد امکان فسخ به دلیل غبن و یا تاخیر ثمن وجود دارد .

با سلام
باید قرارداد شما در این خصوص بررسی شود

با سلام
با توجه به فرض سوال تا قرارداد مطالعه نشود امکان اظهار نظر وجود ندارد ، اما در صورت عدم درج شرط در فسخ قرارداد امکان فسخ میسر نمی باشد

با سلام و احترام
در صورتی که اختیار فسخ معامله را در عقد درج نکرده باشید و قیمت زمین در زمان فروش متعارف بوده باشد، متاسفانه امکان فسخ از جانب شما وجود ندارد. مگر اینکه با توافق یکدیگر اقدام به اقاله( انحلال عقد با اراده ی طرفین عقد ) عقد کنید