با توجه به اینکه از تعداد افراد باقیمانده اصل قراداد را نداریم از شما خواهشمندم راهنمایی فرمایید تا به نحو مقتضی احقاق حق صورت پذیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۵ #39917115

با سلام با توجه به قراردادی که کپی بدون امضاء کارفرما نزد همه همکاران موجود است کارفرما با ۱۵ نفر از مهندسین و مدیران شرکت تولیدی منعقد نموده و با شرط کار ۱۵ ساله و رضایت از عملکرد الان پس از گذشت ۱۹ سال از تاریخ قرارداد مدیر عامل به دلایل واهی از واگذاری و تنظیم سند انتقال استنکاف میکند و اعلام میکند که میبایست تا پایان بازنشستگی با ایشان همکاری نماییم و این در حالی است که دو نفر از پرسنل ناگزیز به حکم دادگاه پیش از رسیدن موعد ۱۵ ساله به تخلیه ملک مجاب شده اند. در این خصوص در حکم دادگاه شرط ۱۵ ساله و عدم رسیدن به ان قید گردیده است. با توجه به اینکه از تعداد افراد باقیمانده اصل قراداد را نداریم از شما خواهشمندم راهنمایی فرمایید تا به نحو مقتضی احقاق حق صورت پذیرد. از پاسخ شما کمال تشکر و سپاس فراوان دارم.

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : بر فرض مذکور حضرتعالی و ابهام در سوال این حقیر پاسخ خودرا تقدیم و شما مطاابقت بفرمایید لاز بذکر است پاسخ بصورت کلی تقدیم یگردد به علت ابهام در سوال :
برابر قانون قراردادها کتبی و شفاهی معتبرند مشروط بر اقرار طرفین .
دوم اینکه : قرار دادی که کتبی اعلام شود شرط صحت دو عامل است یا تصدیق به امضا و مهر یا تصدیق به اقرار
سوم : اگر قرارداد رزا کتبا اعلام کنید شاید مورد تایید طرف قرارنگیرد لذا راهکار شما طرخ دعوی بر قراردادشفاهی باشد و قراردادهمکاران دلیل و ادله اثبات با دو شاهد بر صحت و عقد شفاهی ...موفق خواهید شد انشالله