میتونه از بیمه من هم استفاده کنه بدون اینکه من متوجه بشم یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۸۰ #39900624

تصادف با موتور سوار با باز کردن درب
با توجه به نداشتن مدارک مسه گواهینامه و کارت موتور ع د متوافق بین من و موتورسوار رفتیم بیمه بیمه گفت چون گواهینامه نداره موتور سوار افسر تخلف کرده و باید کروکی می کشیده . اصل مدارکه من و دار و به موتورسوار گفت بره از همون افسر کروکی بگیره بیاد بعد از یک ماه افسر کروکی نمیکشه و کپی کدارک من و عکس بیمه دستش هست حالا میخواد من توافقی ۵۰۰ هزار تومن بهش بدم و من میخوام بدم اما نمی دونم بعدا با داشتن کپی از مدارک من و کامل کردن مدارک خودش میتونه از بیمه من هم استفاده کنه بدون اینکه من متوجه بشم یا نه ؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگه به توافق نقدی رسیدی بایدبیمه نامه رو از ایشان بگیری ورسیدی مبنی براتوافق نقدی ازایشان بگیری ودرصورت پرداخت نقدی ایشان نمیتواند ازبیمه نامه شما استفاده کند،زمان استفاده ازبیمه شماهم بایدحضورداشته باشی جهت پرداخت خسارت.درغیراینصورت که شماحضورنداشته باشی ازبیمه شما استفاده کندتخلف بیمه خسارت وشخص هردو اثبات میشود ومیتوانی ازهردوشکایت خیانت درامانت طرح کنید.