آیا فسخ قولنامه نیاز به شاهد دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۴ #39864845

با سلام و احترام
من از شخصی مبلغی قرض گرفتم و در ازای آن من او را در یک واحد آپارتمان به صورت قولنامه شریک کردم. پس از مدتی از شراکت انصراف داد و بدون حضور شاهد قولنامه فسخ شد. در عوض یک سند جدید غیر رسمی تنظیم شد مبنی بر پرداخت اصل پول در تاریخی مشخص.
اکنون او ادعا دارد هم اصل پول را طلبکار است هم حاضر به فسخ قولنامه در حضور شاهد نیست. او قرار دادگاه تنظیم کرده.
دادگاه چقدر زمان اجازه می‌دهد برای پرداخت بدهی؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
باید ثابت کنید قولنامه را فسخ کرده اید، در صورت عدم تمکن مالی بدهی را می توانید پس از پذیرش اعسلر قسط بندی کنید.

انچه شما با توافق یکدیگر انجام داده اید، اقاله قرارداد بوده است نه فسخ. در هر صورت اقدام موخر شما دارای اعتبار است .

درود بر شما، بدوا بایستی قراردادهای فی‌مابین بررسی شود، لکن چنانچه در سند موخری، نسبت به پرداخت وجه تصمیم گیری شده، بابت مطالبه وجه راه به جایی نخواهند برد.

اگر ایشان توافق بعدی را نزد دادگاه انکار کند شما باید درخواست ارجاع به کارشناس خط و امضا جهت اثبات ادعای خود بکنید.

با درود هر دو قرارداد باید بررسی گردد، لیکن آنچه مؤخرا نسبت به موضوع واحد (قبلی) توافق شده معتبر است.