بنده تا زمان مشخص شدن رای دادگاه اجازه تصرف ملک خود بعد از پایان مدت قانونی قرارداد را دارم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۹ #39855505

با سلام.
مستاجر بنده با وجود اینکه خساراتی به ملک از قبیل معیوب نمودن گاز رومیزی و درب های کمد ، شکستن کاسه توالت و ... را وارد آورده است، زیر بار پرداخت خسارت نمی رود.
میخواستم بپرسم بعد از شکایت و اینکه ودیعه ایشان به دادگستری واگذار شد بنده تا زمان مشخص شدن رای دادگاه اجازه تصرف ملک خود بعد از پایان مدت قانونی قرارداد را دارم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. پیشنهاد می‌شود درخواست تامین دلیل به شورای حل اختلاف دهید تا میزان خسارت و نوع خسارت و... توسط کارشناس ارزیابی شود.

با سلام
بهتر است منتظر رای دادگاه باشید و نیز تقاضای ارجاع امر به کارشناسی جهت تامین دلیل و تعیین میزان خسارت را بخواهید

شما باید در زمان تحویل گرفتن ملک از دادورز بخواهید که موضوع خسارات را صورتجلسه نماید . سپس با اخذ تامین دلیل و گزارش کارشناسی مبادرت به طرح دعوی مطالبه خسارت نمایید .

سلام ..
چون از طریق مرجع قضایی اقدام نموده اید باید صبر کنید تا رای دادگاه صادر شود . بنابراین اگر نظر دادگاه در تخلیه ی مورد اجاره باشد شما می توانید اجرت المثل ایام تصرف و خسارات وارده را با جلب نظر کارشناس مطالبه کنید .