با استناد به چه قانون و یا ماده ای میتواند با حکم قضائی بدون رضایت شوهر طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۶ #39840743

زنی بعد از سی سال زندگی مشترک با شوهری هوسباز خائن بد دهن با دست بزن و حتی خانم مهریه هم نداره، دیگه از زندگی مشترک با شوهرش بتنگ آمده، شوهری که از روی رذالت اصلا حاضر به طلاق زنش نیست. این زن با استناد به چه قانون و یا ماده ای میتواند با حکم قضائی و قاضی بدون رضایت شوهر طلاق بگیرد؟ لطفا کمک کنید در ضمن در حین رسیدگی به در خواست طلاق، این خانم بهتر است در خانه شوهر اقامت داشته باشد یا خانه را ترک کند بهتر است؟ کدام یک احتمال گرفتن طلاق را بیشتر میکند؟ با این تذکر که ایشون هیچگونه تقاضای مالی از شوهرش ندارد اعم از نفقه و امثال آن

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید مطابق قانون مدنی وقانون حمایت خانواده عسر وحرج خود در زندگی مشترک با شوهرتان را به دلایل مشروحه در قانون مانند اعتیاد زوج ،جنون،حبس بیش از پنج سال ودست بزن همیشگی وآذار واذیت غیر قابل تحمل وغیره ...ثابت کنید تا بتوانید یک طرفه حکم طلاق بگیرید و بهتر است در صورت امکان درخانه شوهر بنانیدتامتهم به ناشزه نشوید

اولاهرزنی دارای مهریه می باشد حتی اگربدون مهریه باشد اگربتوانیدبه لحاظ عسروحرج بعدازاثبات تقاضای طلاق نمایید

درود بر شما، عنایت داشته باشید که زوجه برای طلاق بایستی عسروحرج خود را برای دادگاه محرز نماید، برای این کار میتواند به این موارد استناد کرده و به نحوی از انحاء چون شهادت شهود، ادعای خود را اثبات نماید.

با سلام
با توجه به وضعیت موجود بهتر است در منزل پدری باشد و دادخواست طلاق به درخواست زوجه را تقدیم کند و به دنبال اثبات عسر و هرج برای گرفتن حق طلاق از همسر باشد‌.

مواردی که بیان کردید مصداق بارز عسر و حرج است ازدواج باید موجب تعالی انسان شود . تا زمانیکه شما می توانید در منزل با ایشان زندگی کنید دلالت بر عدم عسر و حرج و امکان تحمل و ادامه زندگی وجود دارد .

چنین قانونی نداریم خانم برای طلاق باید به عسر و حرج خوداستناد و ثابت نماید

سلام، زوجه برای طرح دادخواست طلاق نیازمند اثبات عسر و حرج خویش می باشد، اگر ایشان مورد ضرب و جرح واقع می شود با تشکیل پرونده کیفری و محکومیت زوج می تواند بر ابن مبنی دادخواست طلاق دهد و تصمیم گیری با قاضی خواهد بود.