ایا قاضی میتواند مرا محکوم به تشکیل و اغاز زندگی مشترک بکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۳ #39827486

سلام
من ۵ ماه هست که سراغ همسرم را نگرفته ام و حتی به ایشان جواب نمیدهم
میخواهم خودش اقدام کند تا رای بر علیه خودش صادر شود
من اگر در دادگاه بگویم که اذیتم میکند ایا قاضی راضی میشود ؟
در دوران عقد هستیم و همسرم دوشیزه نیست و من سراغی اصلا از ایشان نگرفته و حتی به تماس های ایشان جواب نمیدهم
اگر رابطه ایی سالیان سال اینگونه بماند ایا بر علیه من است ؟
هر دو دانشجوی دکترا هستیم و من شغل و در امدی ندارم و درامدم از خانواده تامین میشود
ایا قاضی میتواند مرا محکوم به تشکیل و اغاز زندگی مشترک بکند؟
حساب هایم خالی و درامدی و مالی ندارم.

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت نفقه و مهریه بر عهده شماست و بدلیل اینکه ایشان از شما تمکین خاص نموده است شما میتوانید الزام به تمکین بخواهید .

سلام.در دوران عقد تا زمانیکه همسرتان تمکین خاص نکرده باشد نفقه کامل ایشان برعهده شماست و چونکه دوشیزه نیست تمام مهریه نیز بر ذمه شما خواهد بود و اگر مطالبه نفقه و مهریه بنماید شما محکوم خواهید شد