آیا با ۳۲ روز فاصله از عزل امکان معامله هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۳ #39822697

من ملکی رو معامله کردم و وکالتنامه رو دیدم و ملک رو خریدم
بعد از بعد ۲۵ سال متوجع شدم کسی سند این ملک رو داره که از صاحب اصلی ملک رو خریده و سند زده
حالا عزل وکالت نامه رو که نشون دادن و دفترخانه تایید کرد که بله عزل شده و ابلاغ شده به وکیل
ایا قولنامه من اعتبار داره سندش رو باطل کنم یا نه

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
پرسش شما مبهم است لیکن چنانچه منظورتان این است که وکیل حین انعقاد قرارداد با شما فاقد سمت بوده و از وکالت معزول گردیده است هر اقدامی که در راستای وکالتنامه انجام داده باطل است اما جهت ارائه پاسخ متناسب و قانونی نیاز به ارائه توضیحات بیشتر میباشد که واقعا با نوشتن پیام امکانپذیر نیست در صورت تمایل لطفا بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که خدمتتان عرض کنم

سلام و درود، در صورتی که در زمان قرارداد بیع ملک اخیر، وکیل مورد اشاره عزل شده و این موضوع به وی ابلاغ گردیده باشد قرارداد فضولی بوده ، و منوط به پذیرش مالک می باشد؛ در صورت انتقال ملک به دیگری توسط مالک ، به معنای رد قرارداد توسط وی خواهد بود؛ برای بررسی بیشتر مناسب است مدارک لازم ارائه گردد، موفق باشید.