این نظر پزشکی قانونی به نفع من هست یا دکتر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۶ #39817225

با سلام و خسته نباشید
بعد مراجعه به پزشکی قانونی این نامه را گرفتیم که نمیدانیم به نفع ما هست یا به نفع کتر
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید
با تشکر

جواب نامه پزشکی قانونی:

معاینه به عمل آمد در حال.حاضر فاقد اثار ظاهری ناشی از ضرب و جرح در ناحیه دهان می باشد از محل خروج دندان عقبی چهارم فک تحتانی سمت راست متالم است که حسب معاینه و رویت گرافی فکی مربوطه دندان مذکر از قبل سیاه شده و معیوب بوده(با توجه به درمان ریشه انجام شده و ترمیم شده) که در حین اقدام درمانی از محل خود خارج گردیده لذا دندان مذکور (دندان عقبی از قبل سیاه شده) منجر به سقوط گردیده است.

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درمورد ضرب و جرح درخواست دادید و انها عدم مشهود بودن آن را مطرح کردند