جرم ازدواج مجدد زن شوهردار بدون طلاق و اجازه شوهر چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۳۵۸ #39815299

حکم ازدواج زن شوهردار با مرد دیگر بدون گرفتن طلاق و در صورتی که ملزم به تمکین شده باشد و آن را اجرا نکرده و از نفقه محروم شده باشد برای زن چیست؟ لازم به ذکر است احتمال فریبکاری از سوی زن و تهیه شناسنامه مجدد بدون ذکر نام شوهر اول جهت پنهانکاری بسیار زیاد می باشد.آیا زن می تواند در حالی که دادگاه حکم به الزام به تمکین وی داده و ایشان توجهی به حکم دادگاه نکرده، صرفا به دلیل اینکه بنده نیز دیگر به دنبال ایشان نرفته ام و یا درخواست طلاق نداده باشم، درخواست طلاق یکطرفه داده باشد و دادگاه بدون احضار و یا اطلاع بنده درخواستش را قبول کند؟ ممکن است زن آدرس اشتباه و یا مشخصات اشتباه از بنده در برگه شکوایه نوشته باشد تا چنین درخواستی به دست من نرسد. هرچه از محسنات و تفکرات و اعمال ایشان و خانواده اش کمتر بگویم بهتر است

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه شما درسامانه خدمات قضایی (ثنا) ثبت نام کرده باشید تمامی ابلاغ ها وپرونده ها در آن ثبت میگردد و شما میتوانید از طریق گوشی و ... مشاهده نمایید لذا بهتراست با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت نام نمایید تا از هرچه اتفاق افتاده است مطلع شوید