قرار منع تعقیب برایم صادر شده، الان میتوانم اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۹,۹۳۱ #39721110

سلام
بنده ۴ ماه پیش به همراه یکی از دوستان با یک خانوم که از آشناهای او بود آشنا شدیم، شب ما رو خونشون دعوت کردن، ما هم رفتیم و فرداش خدافظی کردیم و تمام، حالا بعد ۴ ماه ابلاغیه اومد شکایت کرده که من ازش دزدی کردم، سرقت مستوجب تعزیر که حکم قرار منع تعقیب صادر شد.
حالا الان من متهم هستم؟
آیا میشه اعاده حیثیت کرد؟
و سوال مهمم اینه که آیا اگر در دادگاه کیفری برم ممکنه بازداشت بشم؟
چون بیگناهم. خیلی دچار ترس و استرس شدم. دختر ۲۲ ساله هستم.

مشاوره حقوقی سرقت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به قرار صادره فعلا شما مبرا هستید اگر قطعی شد شما شکایتی مبنی بر افترا مطرح کنید موفق و پیروز باشید

سلام و عرض ادب
با توجه به قرار صادر شده دلیلی برای بازداشت شما وجود ندارد و فعلا شما مبرا هستید. اگر قرار صادره قطعی شود شما می توانید به صورت جداگانه شکایتی مبنی بر افتراء مطرح نمایید.

موجبی برای بازداشت شما وجود ندارد اگر قرار منع تعقیب به علت عدم ارائه دلیل بوده و قطعی شود می توانید از ایشان به اتهام افترا شکایت کنید .

درود بر شما
صدور قرار منع تعقیب به ابن معناست که وقوع جرم توسط شما احراز نشده . نگران نباشید .

صرف شکایت افتراء محسوب نمی‌شود چه اینکه طبق اصل ۳۴ قانون اساسی تظلم خواهی حق مسلم هر فرد است مگر شکایت همراه با سوءنیت باشد در این صورت می توانید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

وقتی قرار منع تعقیب صادر شده شما تبریه شدین

باتوجه به توصیحات شکایت می توانید کنید ولی شکایت شما نتیجه ندارد . چون نمیتوانید اثبات کنید شاکی عمدا به شما تهمت زده بود