جهیزیه توسط زوج خریداری شده ولی زوجه با شاهد ادعای مالکیت آنها را می کند من با فاکتور و شاهد می تواند استرداد جهیزیه را درخواست کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۳ #39715375

در عقدنامه ما نوشته شده : « جهیزیه زوجه به مبلغ ده میلیون تومان خریداری گردیده و مورد تایید زوج است »

بعد از عقد جهیزیه ای توسط زوجه خریداری نشد و از تمام وسایل فاکتور و رسید بانک دارم + شهادت شهود

زوجه نیز ادعای وسایل منزل را طی دادخواستی کرده است با دو نفر شاهد و بدون سیاهه و فاکتور.

حال در چنین وضعیتی حق با کی است و احتمالا نظر دادگاه به نفع کی خواهد بود؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
اگر زوج فاکتور و شواهد داشته باشد قابل پیگیری می باشد .