اگر منزل را ترک نمایم، و زوج دادخواست طلاق دهد، نفقه به من تعلق نخواهد گرفت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۱ #39694608

شوهرم دادخواست طلاق داده اند، زمان دادگاه ۴ ماه بعد است، من هنوز در خانه همسرم زندگی میکنم.
آیا من می توانم منزل خودمان را ترک کنم؟
آیا اگر بنده منزل را ترک کنم با اینکه شوهرم دادخواست طلاق داده اند باز هم نفقه به من تعلق نمیگیرد؟
و ایشان میتوانند درخواست عدم تمکین بدهند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر منزل را ترک کنید از تاریخ خروج از منزل نفقه به شما تعلق نمی گیرد .

تا زمان اجرای طلاق زن در قید زوجیت و موظف به تمکین است. در صورت تمکین محق دریافت نفقه است.

باسلام خدمت شما دوست گرامی باید عرض کنم منزل را اگرترک کردید ودرخواست دریافت نفقه را به دادگاه دادید میتوانید نفقه را بارای موافق بگیرید

بسیمه تعالی: منزل رو به اختیار ترک نکنید

چون شوهردادخواست طلاق داده منزل راترک نکنید تا نفقه به شما تعلق بگیرد

چنانچه منزل را ترک کنید، علی رغم درخواست طلاق، منطقی نیست که دادخواست الزام به تمکین هم علیه شما مطرح نماید، به هر روی تا زمان قطعیت حکم طلاق و اجرای آن ایشان مکلف به پرداخت نفقه خواهد بود.