حضور یافتن یک شاهد مشکل قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۷ #39683095

باسلام ایا شاهد مامانم تنها میشه رفت در جلسه که سفته بابت تضمین هست اون یکی ها کار دارند مرخصی نمیدن بااحترام

مشاوره حقوقی سفته
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از دادگاه نامه برای اداره شاهدان دیکر ببرید تا با مرخصی موافقت کنند .ولی شاهدت یک نفر هم مشکلی نیست .ولی نظر قاضی مهم میباشد

شهادت مادر به لحاظ قانونی منعی ندارد لاکن به عنوان اماره می تواند برای قاضی محسوب شود و قاضی با علم به خود اقدام به صدور رای کند

دعاوی مالی جهت اثبات نیاز به حضور یک مرد و دو زن یا دو مرد به عنوان شاهد شرعی دارد. شهادت یک زن ممکن است فقط در علم قاضی تاثیر گذار باشد.

درود بر شما
مانعی وجود ندارد لیکن به عنوان دلیل جهت اثبات ادعا کفایت نمیکند مگر اینکه دلایل دیگری نیز داشته باشید .

با سلام منع قانونی ندارد
ولیکن صرف یک شاهد زن برای شما دلیل محسوب نمی شود

درود
در اثبات دعاوی مالی نیاز به حضور یک مرد و دو زن یا دو مرد می باشد شهادت یک زن ممکن است فقط علم قاضی تاثیر گذار باشد.

با سلام
وجود یک شاهد که ذینفع هم هست نمی تواند قابل استماع باشد اما اماره ای است که در صورت فقدان شهود، بعنوان مطلع اظهاراتش به ثبت خواهد رسید. لیکن چنانچه بتوانید سایر شهود را به موقع حاضر کنید حاصل کار بهتر خواهد بود.