آیا اقرار در مکالمه تلفنی در دادگاه قابل استناد است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۴۰۰ #39673960

فروشنده جرم جعل در مبایعه نامه را با مشارکت بنگاه دار انجام داده و در مکالمه تلفنی ، در نهایت اعتراف نمود که او اینکار را انجام نداده بلکه از سوی مشاور املاک بوده است .
آیا این اعتراف می تواند در دادگاه به عنوان اماره مثبت واقع شود در کنار دلایل و مستندات دیگر.
انجام فعل مجرمانه جعل، توسط فرد بنگاه دار صورت گرفته ولی خواسته فروشنده برای انجام آن ، آیا جرم فروشنده در اینجا مشارکت در جرم است؟
ایا فقط فایل صوتی لازم است یا اینکه فایل صوتی بر روی کاغذ به صورت متنی پیاده شود تا فهم و درک شنیدن کلمات حتی نامفهوم آسان گردد

مشاوره حقوقی جعل
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقرار در مکالمه تلفنی که ضبط صدا شده باشد صرفا به عنوان اماره برای قاضی خواهد بود نه دلیل

متاسفانه صدای ضبط شده درحداماره می باشد اگر می توانید شخص معترف را به عنوان شاهدبه دادگاه معرفی کنید تا در دادگاه اقرا نماید

درود
صدای ضبط شده می تواند به عنوان اماره در علم قاضی تاثیرگذار باشد

با سلام واحترام خیر اقرار باید صریح باشد و صدای ضبط شده نیز دلیل محسوب نمی شود شاید بتواد در تصمیم گیری قاضی کمکی بکند ولی ملزم به توجه به آن نیست موفق و پیروز باشید با احترام صلاح الدین عالمی

اقرار باید صریح باشد و ضبط مکالمه اگر به قصد انتشار باشد جرم است اما برای اثبانیت حق خود جرم نیست

صدای ضبط شده سندیت ندارد، ممکن است بعنوان اماره مورد توجه مقام قضایی قرار گیرد.

سلام وقت بخیر
ضبط و انتشار فایل صوتی جرم محسوب میشود مگر اینکه به دستور مقام قضایی اجازه انتشار آن فایل داده شود.