چکار کنم که در مرحله اول ماشین رو ترخیص کنم و بعدش مراحل دادگاه دنبال کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۶ #39639567

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای بنیاد..
تاریخ ۱۴ اردیبهشت, در کنار خیابان دعوا شده بود یک مادر و ۲ تا بچه کنار پیاده رو ایستاده بودند و شوهر اون خانم با ۲ نفر دیگر در حال زد و خورد بودند. بنده پسرم و خواهرم همراه من در ماشین بودیم که رسیدیم صحنه دعوا, با دیدن قضیه دلم به حال اون خانم و بچه هاش سوخت و خودرو را همون کنار صحنه متوقف و پیاده شدم. رفتم جلو و خواستم میانجی گری کنم. متاسفانه نتوانستم طرفین رو متقاعد کنم و بعد چند لحظه ۲نفر که با هم بودند از صحنه دعوا متواری و فرار کردند. شوهر خانمه هم به کلانتری زنگ زد . من هم سوار ماشین شدم و رفتم بعد ۱ ساعت بهم زنگ زدند که شما دعوا کردی. یعنی اون مرد که زن و بچش همراهش بود از پلاک ماشین بنده شکایت کرده . بنده فرداش به کلانتری محل احضار شدم و صورت جلسه کردن و دیدم که طرف مامور نیروی انتظامی است. به هر حال نتوانستم ایشان را توجیه کنم که بنده طرف ایشان نبوده و هیچ کدام از طرفین رو نمیشنایم. بعد ۴ ماه خودروی بنده در پلیس راه کرمانشاه توقیف شد, دلیلش همین قضیه بوده . در خالی که در مدت این ۴ ماه هیچ احضاریه ی یا ابلاغیه ی در ثنا دریافت نکرده ام.. و هیچ گونه اطلاعی مبنی بر پیگرد قضایی خودرو نداشته ام.. الان من چکار کنم که در مرحله اول ماشین رو ترخیص کنم و بعدش مراحل دادگاه دنبال کنم؟ با تشکر از همه وکلای عزیز

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. وقت بخیر
دادسرا باید تحقیقات را کامل کند و از خودرو نیز رفع توقیف شود. پیشنهاد میکنم از بازپرس پرونده بخواهید با توجه به اینکه جرمی مرتکب نشدید و اداره اگاهی خودرو را توقیف کرده و دلیلی بر توقیف خودرو وجود نداشته، بررسی های دقیق تری انجام بدهند.
در هر صورت با ارسال پرونده به دادگاه باید از خورو رفع توقیف شود! جای نگرانی نیست. پیگیری بفرمایید ان شاءالله مشکل شما حل خواهد شد.