میگه دو میلیون پول بدین که شکایت نکنیم، چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۲ #39625989

سلام خسته نباشد بنده یک ماه پیش تو سایت دیوار یک ماشین رو برای فروش گذاشتم وا مشتری هم اومد منم هم تمام مدارک عم از کارشناسی رنگ خودرو را تک به تک تحویل مشتری دادم وا با رویت خود مشتری قولنامی با دست خط خود مشتری نوشته شده وا ما هم امضا کردیم وا سند هم به نام مشتری زده شد حالا بعد چند وقت زنگ زده میگه شاسی ماشین ترک داشته وا ما موقع خرید پایین برگه کارشناسی رنگ خوردو را ندیدیم یا نخواندیم حالا ایشون میگه دوملیون پول بدین که شکایت نکنیم درضمن داخل قولنامه حرفی از شاسی خودرو زده نشده حالا من نمیدونم ایشون به خاطر اینکه قیمت ماشین کشیده پایین این بازی رو در میارن یانع ممنون میشم راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهترین اقدام مذاکره و مصالحه و عدم مراجعه به مراجع قضایی و در نهایت مراجعه به دفتراسنادرسمی و تنظیم رضایت نامه است.
اگر رضایت حاصل نشده باید منتظر اقدام طرف مقابل باشید.