بخوام شکایت کنم اون پونزده میلیون چجوری محاسبه میشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۲ #39619559

سلام ببخشید اگه ممکنه سوال منو جواب بدید، سال ۹۲ برای شخصی کار کشاورزی انجام دادم ولی هی امروز و فردا می‌کرد و پولش تا الان مونده که مبلغ پونزده میلیون تومان بوده، الان بخوام شکایت کنم اون پونزده میلیون چجوری محاسبه میشه اون موقع میتونستم با اون پول یچیزی بگیرم ولی الان؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را طرح نمایید که براساس نرخ تورم بانک مرکزی محاسبه خواهد شد

سلام .شما به استناد مدارک ویا شاهد می توانید دادخواست مطالبه وجه وخسارت تاخیر تادیه را نمایید.

سلام با مراجعه به خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه ازتاریخ فوق تا اجرای حکم بااحساب خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی بدین و کلیه مدارک و شهود خود را پیوست دادخواست کنید

اگر بابت بدهی در آن تاریخ رسید و مدرک داشته باشید ضمن دادخواست، خسارات را بخواهید. خسارت تاخیر تا روز دریافت محاسبه و محکوم خواهد شد

سلام
آن پانزده میلیون بر اساس جدول شاخص نرخ تورم در این سالها محاسبه می‌شود در همین سایت امکان محاسبه آن را دارید.

با سلام
شما می توانید دادخواستی مبنی بر استرداد وجه مورد نظر تقدیم دادگاه نموده و تقاضای جبران خسارت از بابت دیرکرد داشته باشید.