آیا میتوانم بابت پارکینگ مزاحم از ایشان شکایت کنم و کل پارکینگها را سهم خود کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۴ #39573521

با سلام و احترام.
سه واحد آپارتمانی مسکونی به متراژهای ۹۰ و ۱۳۲ و ۱۳۲ وجود دارد که پارکینگ در سند مشاعی ذکر شده است و پارکینگ با حیاط سرهم می باشد و به صورت اتوبوسی با عرض ۳ متر ماشینها پارک می شود به اندازه پارک سه ماشین پشت سرهم سرپوشیده دارد و دو ماشین دیگر هم پشت سرهم در حیاط می تواند پارک شود.کلا عرض حیاط و پارکینگ ۳ متر است و عبور ماشینها با مزاحمت هم هست.حال بنده سال ۷۶ واحد را خریده ام و دو مالک دیگر دیرتر و ۱۰ سال و ۲۰ سال بعد از من خریده اند آیا میتوانم بابت پارکینگ مزاحم از ایشان شکایت کنم و کل پارکینگها را سهم خود کنم؟و اگر خیر چطور میتوان تقسیم بندی کرد با دو ساکن دیگر به توافق نمیرسم و افراد بیشعوری هستند که ماشینهایشان مدام مزاحمم هست.با سپاس از راهکارتان.

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر پارکینگ مشاعی است قابل تصاحب از جانب شما نمی باشد.

پارکینگ قسمت مشاعی آپارتمان است وهمه مالکین قسمت اختصاصی سهم دارند .تصاحب آن ممکن نیست.اگربه توافق نمی رسید وایشان ایجادمزاحمت می کنند می توانید جهت رفع مزاحمت شکایت کنید

بله می توانید نسبت به سهم خود اقدام حقوقی نمایید.