نحوه قیمت گذاری ملک توسط کارشناس به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۵۳۳ #39545824

با سلام ما یک ملک کلنگی ورثه ای داریم که چند تا از وراث راضی به فروش ملک نیستند ولی بقیه وراث سهم خود را می خواهند. (دو نفرشان از زمانی که پدرمان در قید حیات بوده تا الان که پدرمان چند سالی است مرحوم شده در آن ملک زندگی می کنند). می گویند ما این ملک را به قیمتی که توسط بنگاه قیمت گذاری شده خریدار نیستیم! بلکه به قیمتی خیلی پایین تر خریدارند! لطفا راهنمایی بفرمایید حق خود را چطور بگیریم؟ در حال حاضر بنگاه می گوید برای ملک به قیمت متری ۱۰ میلیون تومان مشتری وجود دارد. اگر ما از طریق قانون اقدام کنیم نحوه قیمت گذاری ملک توسط کارشناس به چه صورت است مثلا چقدر پایین تر از ۱۰ میلیون تومان قیمت گذاری می شود؟؟ با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علی الاصول در مزایده، مبلغ مزایده کمی از مبلغ روز کمتر می باشد تا ملک به فروش برسد.

با سلام
قیمت کارشناسی قیمت روز ملک محاسبه میشود البته کمی پایین‌تر به علت پیدا شدن مشتری در مزایده