ایا قیم تعیین میکند که کسی که حضانت فرزندان با او است در کجا زندگی کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۵ #39543926

سلام
شوهرم در یک درگیری کشته شد.برادرشوهر و مادرش تموم اموال را در اختیار خود گرفتند و گفتند تا بزرگ شدن بچه ها حق استفاده از اموال را نداری به همین دلیل تقاضای مهریه ام را کردم که دادستان شهرستان تقاضای قیم شدنم را به دلیل درخواست مهریه رد کرد و گفت فقط یکی را میتوانی درخواست کنی به همین دلیل قیومیت را به مادرشوهرم که طبق تحقیقات صلاحیت هم نداشت دادم .ولی الان بعد گذست یک و نیم سال مهریه م را نداده اند و دو روز در هفته هم وقت ملاقات برای قیم تعیین کردند که من به دلیل مشکلات مالی و پیدا کردن کار به مشهد نقل مکان کردم که این دو روز را باید برم شهرستان و بچه ها را جهت ملاقات تحویل دهم که این کار برایم هزینه بر و دردسرساز است ایا راهی وجود دارد که مکان و زمان ملاقات را تغییر داد و در شهر محل سکونتم انجام شود
و اینکه دادگاه تمام اختیارات مسائل مربوط به بچه را به قیم داده و الان من جهت ثبت نام بچه ها در مدرسه و پیش دبستانی هیچ کاری نمیتوانم انجام دهم چون شناسنامه بچه ها را در اختیار قیم گذاشتند و میگویند قیم است و باید در اختیار او باشد با این که حضانت بچه ها هم قانونی به من داده شده

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع ارتباطی با قیم ندارد.

بادرودوسلام محل سکونت ازطریق قیم معین نمی شود.

تعیین محل زندگی با دارنده حضانت است.

قیم محل سکونت را تعیین نمیکند.

موارد گفته شده با شخصی است که حضانت به عهده اوست

درود
نگهداری و تعیین محل زندگی با کسی است که حضانت دارد.

قیم محل سکونت را تعیین نمیکند و همچنین میتوانید الزام قیم را به ثبت نام فرزندان از دادگاه بخواهید.