تو تعهدنامه بگم در صورت تکرار این کار خونه به اسمم زده بشه یا حق طلاق؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۲۶ #39525889

من یک ماهی هست که متوجه شدم همسرم با خانم های غریبه تو واتساپ و تلگرام پیام میده و چت میکنه. قهر کردم و اومدم خونه پدرم. شوهرم اصرار بر برگشت من داره و اینکه اشتباه کرده و میخاد درست بشه. بهش گفتم در صورتی که مشاوره تایید کنه که ما میتونیم زیر یک سقف باشیم بر میگردم و اینکه تعهد محضری بهم بده که در صورت تکرار این کار حق طلاق با من هست. حالا میخاستم بپرسم تو تعهدنامه بگم در صورت تکرار این کار خونه به اسمم زده بشه یا حق طلاق؟ کدوم بهتره بنظر شما

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تعهد زوج دردی را درمان نخواهد کرد
بهتر است برای بازگشت به منزل مشترک ، ابتداعا زوج حق طلاق را از طریق دفاتر اسناد رسمی به شما دهد سپس زیر یک سقف بروید یا اینکه ابتداعا ملک مورد نظر را بنان شما انتقال دهد سپس به زندگی برگردید
زیرا بعد از تعهد و تکرار تخلف از سوی زوج ، شما اول بایستی جرم ارتکابی زوج را اثبات نمایید تا دادگاه حق طلاق را به شما دهد که این امر سخت خواهد بود

با سلام
بدلیل اینکه اثبات این امر سخت میباشد بهتر است شما از طریق دفاتر اسناد رسمی وکالت در طلاق از طرف مقابل بگیرید

با سلام
پیشنهاد میشود از طریق دفاتر اسناد رسمی از ایشان وکالت در طلاق دریافت کنید.

با سلام و احترام
این امور را مشروط بر چیزی نکنید
چونکه اگر مجددا مرتکب اعمالی که گفتید شد، برای دادن وکالت در طلاق به شما یا برای انتقال سه دانگ خانه به شما، باید اعمال وی را اثبات کنید که ممکن است مقدور نباشد
به نظر ابتدا به ساکن درخواست اعطای وکالت در طلاق کنید بهتر است