به یک خانم متاهل نامه عاشقانه نوشتم؛ قضیه رو شوهر اون خانم فهمیده و میخواد از بنده شکایت کنه، چه مجازاتی برایم دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۰۷ #39509949

با سلام و عرض ادب و احترام
من سه ماه پیش به یک خانم متاهل نامه عاشقانه نوشتم چون فکر میکردم ایشون مجردن حالا قضیه رو شوهر اون خانم فهمیده و میخواد از بنده شکایت کنه میخواستم بدونم جرم من سنگینه؟ یعنی امکان داره چند ماه برم زندان؟ ممنون میشم جوابمو بدین

مشاوره حقوقی مزاحمت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای طرح شکایت علیه شما تحت عنوان رابطه نامشروع نیاز به اثبات وجود رابطه فیزیکی حداقل در حد ملامسه لازم است و الا تبرئه می شوید اما به عنوان مزاحمت تلفنی یا مزاحمت برای بانون ممکن است تحت عقیب کیفری قرار بگیرید البته برای ا ین منظور باید خود خانم از شما شکایت کند و شوهرش حق شکایت تحت این عنوان را ندارد. در شکایت تحت عنوان مزاحمت تلفنی یا مزاحمت برای بانوان متاهل بودن یا نبودن شاکی تاثیری ندارد.

درود
با اثبات بی اطلاعی از متاهل بودن خانم جرمی محقق نشده است .

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است

با سلام و احترام
درصورت اثبات عنوان مزاحمت دارد .

سلام باتوجه به اینکه نسبت به شوهردار بودن خانم اطلاع نداشتید بنظر مشکلی براتون پیش نیاد مگر قاضی سختگیری کند و این امر را مزاحمت تلقی نماید.

سلام.اگر واقعا از شوهر داشتن ایشان بی اطلاع بودید و سوء نیتی نیز در این باره نداشته اید به احتمال زیاد تبرئه خواهید شد ولی اگر مشخص شود با علم به شوهر داشتن ایشان و مطالب خاصی را که در نامه عنوان کرده اید و سایر امارات و قرائن دیگر سوءنیت شما را احراز کند تحت عنوان رابطه نامشروع به شلاق تعزیری تا ۹۹ ضربه محکوم میشوید و حبس ندارد.