میتوانیم تو دادگاه این ادعا را داشته باشیم که مجبور شدیم برگه تسویه حساب را امضا کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۸ #39453563

سلام وقتتون بخیر
در شرکتی که قبلا کار میکردیم باهامون تسویه حساب انجام نشده و الان خیلی از پایان همکاری میگذره سفته هامون رو نگه داشتن و بهمون ندادند
سوالم اینه که الان اگه برگه ایی بزارن جلومون مبنی بر تسویه حساب ولی توش عدد و رقمی نباشه و ما هم امضا کنیم تا سفته هامونو هم بگیریم میتوانیم تو دادگاه این ادعا را داشته باشیم که مجبور شدیم برگه تسویه حساب را امضا کنیم؟
تا سفته هامونو بگیریم و پرینت حساب هامون رو هم تحویل بدیم که اثباتی بر ادعامون شه؟
بعد بابت وصول مطالبات و حق و حقوقمون شکایت کنیم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام این ادعا را در مراجع حل اختلاف وزارت کار مطرح کنید تا مرجع رسیدگی کننده اسناد مالی را وفق دادنامه ای که دیوان در این خصوص در تاریخ ۲۱/۱/۹۷ صادر کرد از کارفرما مطالبه کند که البته باید به مواد قانونی مرتبط با این ادعا اگاه باشید و در هیات رسیدگی مطرح کنید در غیر اینصورت به سبب اصل بی طرفی وابطال بند ۵ دستورالعمل شماره ۲۸ روابط کار (در خصوص راهنمایی کارگر توسط مراجع) توسط دیوان عدالت اداری, هیات بدون دفاع اصل را بر صحت رسید تسویه حساب میداند

سلام
بله در صورت ارائه ادله ی موجود و شاهد معتبر شما قادر به چنین کاری خواهید بود
در خصوص مطالبه سفته ها می‌توانید دادخواستی علیه ایشان ارائه نمایید
در خصوص حقوقی که دریافت ننموده اید، از طریق اداره کار پیگیر باشید

با سلام
بله اما به سختی قبول میکنند باید دلایل و مدارک محکم داشته باشید مثلا چند تا شاهد

سلام، بله خصوصا اگر چند نفر باشید و سعی کنید شاهد داشته باشد بعد اخذ سفته اقامه دعوا کنید