آیا راهی برای رسیدن به مال از دست رفته میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۱ #39443639

با سلام پدر من سال ۱۳۵۹شرکت----------، با اعضای ۷نفره هرکدام یک سهم و بعنوان بازرس شرکت از اول ساخت و ساز اقدام کردند و مدت ۱۲ سال یعنی در سال ۱۳۷۱ با پدرم بدرفتاری و اتهام به دزدی یک یا چند کارتن تخم مرغ که هرکس به سهم خود می‌برده پدرم رابه اتهام که شما یک با چند کارتن بیشتر از سهم خود برده‌اید روابط بین شرکا با پدرم خراب شده بود و چون پدرم شخصی بیسواد و ساده بوده با یک کاغذ عادی سوگند نامه ای در سال ۱۳۶۸ تنظیم کردند و تا سال ۷۱ به بهانه اخراج وی و مجبور به سهم خود کرده اند و با کاغذی عادی که وی دارای صلاحیت در شرکت را ندارد و به اصرار خودش یعنی پدرم از طریق کدخدا منشی، قراردادی نوشتند و بدون در نظر گرفتن اداره تعاون فروش فقط یک دستگاه نیسان به مبلغ یک ملیون بفروش رساندند که مبلغ ۲۶۰ هزار تومان به پدرم دادند و وی را از شرکتی که دارای ۳ عدد سالن بوده تا بتوانند ۶ نفر باقیمانده هر دو نفر یک سالن جدا کار کنند که همینگونه هم شده و درمورد صلاحیت پدرم، و دو نفر دیگر از شرکا که جزء مدیر عامل شرکت بوده دارای سابقه کیفری زنا، و قتل و مدت ۱۸ سال زندان کشیده،، درضمن پدرم بعد از اینکه کاغذ فروش را تنظیم کردند.به محضر برده اند و محضر دار گفته بود که به هیچ وجه امکان محضری این کاغذ را نداریم، آیا الان با توجه به سند شرکت که اعضای ۷نفره بوده هنوز هم نام پدرم در سند ثبت است،،، امکان پس گرفتن سهم خود میباشد ولذا سود دهی شرکت بعد از ۱۲ سال که پدرم بدون هیچ سود دهی بوده ولی در سال ۷۱ اموال شرکت حداقل ۷۰ ملیون قیمت خورده که هر سهم ۱۰ ملیون می‌شده مبلغ ۲۷۰ هزار تومان پدرم را اخراج کردن و و درضمن ۶نفر اعضا همگی فامیل نزدیک هستند

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز شما به مرجع ثبت شرکتها مراجعه واطاعات و پیگیری بفرمائید موفق باشید

اگر پدرتان همچنان دارای سهام در شرکت است امکان مطالبه سود سهام خود را دارد ولی برای اظهارنظر دقیق در این خصوص باید مدارک شراکت پدرتان بررسی شود.