آیا هنگام مراجعه برای تسویه حساب، اداره دارایی میتواند از فوت پدرم مطلع شده و از این ملک هم مالیات بر ارث بگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۲۵ #39439539

پدرم شریک نصف مغازه تجاری قولنامه ای بوده که ورثه بعد از فوت ایشان قصد فروش ملک را بدون اطلاع به اداره مالیات بر دارایی دارند آیا هنگام مراجعه برای تسویه حساب مبلغ دارایی مغازه اداره دارایی میتواند از فوت پدرم مطلع شده و از این ملک هم مالیات بر ارث بگیرد؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از ۶ ماه باید اطهارنامه دهید

سلام
بله بعد از فوت ایشان بصورت یکپارچه اسمشان در سیستمها هست و شامل مالیات بر ارث نیز میشود ، شما بهتر است جریمه مالیاتی نخورید

با توجه به فوت پدر شما ، موضوع در اداره ثبت احوال ثبت شده و اداره دارایی از این طریق مطلع خواهد شد از طرفی در صورت عدم پرداخت مالیات بر ارث در مهلت شش ماه باید جریمه نیز پرداخت شود

سلام باید درثبت احوال ثبت شود ک پدر شما فوت شده و بعد از مدت شش ماه از ان میتوانید اظهارنامه مالیات بر ارث تقدیم کرده

سلام
فوت پدر شما در ثبت احوال ثبت شده لذا اداره دارایی از فوت مطلع ، و شما میبایست ظرف شش ماه از تاریخ فوت پدر اظهارنامه مالیات بر ارث تقدیم نمایید.

اگر فوت پدرتان در اداره ثبت احوال ثبت شده باشد بلافاصله ادارات مختلف بصورت آنلاین اطلاع پیدا می کنند و امکان هرگونه دخل و تصرف غیرقانونی از بین می رود

سلام
سلام با توجه به اینکه اداره دارایی به ثبت احوال لینک می‌باشند از فوت مطلع می‌گردند و همچنین شما باید ظرف شش ماه از تاریخ فوت پدر اظهارنامه مالیات بر ارث تقدیم نمایید تا مشمول جریمه مالیات بر ارث نشوید