آیا میشود با قسط بندی یا به نوع دیگر بدهی را تسویه کرد که ماشین را نگیرند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۴ #39418139

پدر من در شرکت پخش محصول کار میکردن و بعد از خروج از شرکت آنها به میزان ۳۲ میلیون بدهی مالی ثبت کرده و سفته امانت مادرم را اجرا گذاشتن و جلو حساب او را نیز بسته اند و قصد مصادره ماشین که به نام مادر من است کرده اند.
آیا از طریق قانون میشود با قسط بندی یا به نوع دیگر بدهی را تسویه کرد که ماشین را نگیرند؟

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اینکه سفته به نام مادرتان است و ماشین نیز جزء مستثنیات دین قلمداد نمی شود ابتدا از قیمت حاصل از فروش خودرو بدهی پرداخت می شود و چنانچه بدهی مازاد بر مبلغ ماشین باشد و مادرتان مال و اموال دیگری به نام خود نداشته باشد نسبت به مازاد با تقدیم دادخواست اعسار و اثبات عدم توان مالی برای ایشان اقساط تعیین می شود.