امکانش هست درخواست تجدید نظر برای ۲۰ میلیون کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۳ #39385324

با سلام
فردی روی بنده به علت تخریب اموال مغازه اش شکایت کرده و ارزش وسائل تخریبی رو ۲۰ میلیون زده در حالی که هر کسی وارد مغازه اش شود می‌فهمه که کل وسایل مغازه بیشتر از ۱۰ میلیون نمی ارزد و بنده رو محکوم کرده میخواستم بپرسم امکانش هست درخواست تجدید نظر برای ۲۰ میلیون کنم تا بررسی کنن قضیه رو؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قانونا شما حق تجدید نظر خواهی از رای صادره را دارید

با سلام و احترام
بله میتوانید تجدید نظر خواهی کنید
در مرحله ی تجدید نظر درخواست صدور قرار کارشناسی نمایید تا حقتان ضایع نشود
حتما با یک وکیل دادگستری مشورت کنید تا لوایح مناسب تنظیم شود

با سلام..
شما حق اعتراض به حکم صادره را دارا می باشید..
و بهتر است دلایل و مدارک معتبری مبنی بر اثبات ادعایتان در مرحله تجدیدنظر به پیوست ارایه و ابراز نمائید تا مراتب نقض حکم را فراهم آورد..
موفق باشید..

بله پیش از قطعیت رای میتوانید تجدیدنظرخواهی کنید

سلام
درخواست تجدید نظر بر رای صادره امکان پذیر است